Kryp in i huvudet på Justin Bäver | Partille Livity.se Vad händer idag?
Livity.se Vad händer idag?
Sök & sortera
Tillbaka

Kryp in i huvudet på Justin Bäver

Kryp in i huvudet på Justin Bäver
Att göra

Lek & bad, Gamla Kronvägen

Partille  18 juli - 30 december
Livity.se admin   Lek & bad

Justin Bäver är en äventyrlekplats i Partille som förutom utförsåkning i rutschkanan erbjuder många andra lek- och klätterutrymmen med en del ovanliga inslag.

Strax intill ”Bäverleken” hittar de lite äldre ungdomarna och vuxna en tuff OCR-hinderbana. Behöver du slipa på din armgång eller bemästra klätterväggen är det här platsen för dig! OCR står för Obstacle Course Racing och är en slags avancerad hinderloppsbana som det krävs både teknik och kroppskontroll för att bemästra.

Här finns även en multisportplan för spel och lek och ett fast pingisbord. Lite längre bort får fantasin frispela igen i ett landskap med jätteblommor som du kan klättra upp i och gunga i.

I anslutning till lekplatsen finns en promenadslinga som går på båda sidor av Säveån färdig att avnjutas med paus vid vattnet på någon av de vackra granitbänkarna som ställts ut längs vägen.

Mer information

Dela, tipsa och spara!
Facebook Twitter Google Email

Lägg till i kalender 38 Kryp in i huvudet på Justin Bäver Justin Bäver är en äventyrlekplats i Partille som förutom utförsåkning i rutschkanan erbjuder många ... Gamla Kronvägen Livity.se admin YYYY-MM-DD

Om Livity.se Kontakta Livity.se
Skapa användare